Logo Txell Costa Group
Área clientesSi eres Pyme o Multinacional

Working Happy

Tot el que et cal saber per crear la millor empresa del món. La teva.
Working Happy

Segons un estudi de la universitat d’Oxford, al llarg dels propers 40 anys desapareixeran més de la meitat de feines actuals. I en aquest futur que ja és imminent, 4 de cada 10 joves s’imaginen treballant per compte propi.

Si tu ets un d’ells, necessites aquest llibre, que posa a les teves mans el kit de supervivència per crear la teva pròpia empresa i viure del que et fa feliç i t’agrada.

Prepara't per emprendre un dels viatges més emocionants de la teva vida!
COMPRAR ARA
ACCEDEIX ALS CONTINGUTS EXTRES
Si ja t'has llegit el llibre, ja saps de què estem parlant...
Més consells i trucs que van des de com escriure un bon post fins a la plantilla per elaborar un pla de comunicació o una calculadora per als costos administratius... Tot això i més, tot per a tu, per que treguis el màxim profit a tot lo après durant la lectura del llibre.
I si no l'has llegit encara, a que estàs esperant per començar a practicar el working happy?
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE WORKING HAPPY
Arriba el llibre "Working Happy", on descobriràs totes 
les eines que necessites per crear la teva empresa
Comprar el llibre Working Happy
Tot el que necessites saber per crear la
millor empresa del món
Testimonis
"Jo mesuro l'interès d'un llibre i el que m'aporta per la quantitat de frases subratllades. I feia molt, moltíssim temps, que no subratllava tant! Si busques un llibre pràctic, divertit, proper i molt útil, escull Working Happy. El rendibilitzaràs a la segona pàgina. ;-)"
Victor Küppers
"En el camí per arribar a atrapar els teus somnis et trobaràs a persones (moltes més de les que esperes) que t'inspiraran i t'ajudaran a aconseguir els teus objectius. Txell es una d'aquestes. Aprofita aquesta oportunitat; esta literalment a les teves mans."
Andrea Vicens
Sala de premsa
Més de 6 mil persones ja han reinventat la seva empresa amb aquest llibre!
Txell Costa® Group y Marketing for Happy Minds SL reinvierten cada año un porcentaje de los beneficios para crear contenidos gratuitos y, así, democratizar nuestros conocimientos de marketing y negocios para toda la sociedad. Gracias por apostar por nosotros y ayudarnos a hacerlo posible.
© 2024 Txell Costa Group®. Miembros de Asociación Española de Mentoring y Consultoría (AMCES)  |  Desarrollo: Estudio Eva Gías
crossmenuchevron-down